Harira,حريرة
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Harira,حريرة. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Harira,حريرة is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Harira,حريرة is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Harira,حريرة, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Harira,حريرة delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Harira,حريرة is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Harira,حريرة estimated approx 120 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Harira,حريرة using 15 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.
Aquí tenéis un clásico de la gastronomía Marroquí,es una sopa que se consume en todas todas todas las casas de Marruecos y en especial durante el mes de Ramadán,su sabor onctuosidad y valor nutritivo es de los más complejo completo y sorprendente que podamos imaginar,romper el ayuno con un bol de esta sopa te deleita y te reanima increíblemente bien,hacerla es un rito y degustarla es un placer,espero que pueda transmitiros la mejor manera y la más tradicional posible aunque hay muchas variantes de la misma.
Ingredients and spices that need to be Get to make Harira,حريرة:
- 4 litros y medio de agua
- 500 gr carne de ternera en dados de 2 cm
- 1 hueso (opcional)
- 3 tomates grandes triturados o un bote pequeño de tomate frito
- 3 cebollas grandes muy finamente picadas
- 1 buen manojo de perejil picado
- 1 buen manojo de cilantro picado
- 1 buen manojo de apio picado
- 150 gr garbanzos en remojo
- 80 gr lentejas(opcional)
- 1 puñado fideos (a mi me gustan los más finos)
- 1 cuchara Smen(mantequilla rancia)
- 2 cucharas concentrado de tomate
- Sal,pimienta,jengibre,azafran(colorante),canela(opcional)
- 200 gr harina disuelta en 400 ml de agua
Instructions to make to make Harira,حريرة
- Como siempre todo limpio listo y a mano.
- Se ponen todos los ingredientes en la olla a presión menos el (cilantro los fideos y la mezcla de harina y agua) y se vierte el agua.
- Estos tres ingredientes son los que dejamos para el último paso de la receta (harina,cilantro,fideos)
- Así debe quedar bien llena,cerramos la olla y cocinamos a fuego medio hasta que la carne y los garbanzos estén tiernos.
- Disolvemos la harina en agua procurando que no queden grumos.
- Pasamos por un colador la dicha mezcla que tiene que tener la consistencia de una masa para creps y reservamos,esta mezcla hará que nuestra Harira (sopa) tenga la consistencia de una crema,el espesor de esta depende de nuestro gusto,mas espesa ponemos mas harina y el contrario si la queremos ligera.
- Una vez lista la sopa la dejamos sobre fuego bajo y añadimos concentrado de tomate si la queremos color rojizo si por lo contrario nos gusta el color dejamos tal cual.
- Añadimos la mezcla de harina y agua poco a poco y con el fuego bajo y sin parar de remover (intentamos de que no se nos quede en el fondo y se nos pegue)la tendremos así unos 15 minutos.
- Añadimos los fideos
- Añadimos el cilantro
- Vamos a recopilar: después de que la sopa este lista y sobre fuego bajo añadimos la mezcla de harina luego el concentrado de tomate los fideos y el cilantro removiendo delicadamente para que nada se pegue al fondo esta última operación dura unos treinta minutos(fuego bajo y sin parar de remover)
- Aquí tenéis una sopa llamada Harira que vais a ver que mas que sopa es una explosión de color y sabores.
As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward changes to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking abilities for newbies you do not require to learn them however only if you understand some straightforward cooking strategies.
This isn't a total overview to quick and also simple lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Steps to Make Quick Harira,حريرة. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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